Форум за българските автомобили
Home
ModReactor е с нов форум! Печат Имейл
Автор Dimitar Dinchev a.k.a. Veseliq   
Saturday, 24 January 2009
 

Както ModReactor не спира да се развива, така и нуждите от към web софтуер не спират да се увеличават. Последните няколко дни бяхме заети със мигрирането към нов форумен софтуер, а именно vBulletin. Преминаването към новия форум е свързано с куп нови възможности, леснота при използване и има страхотна поддръжка на допълнителни плъгини, които с времето ние сами ще създаваме според нуждите на вас - нашите потребители.

За ваше максимално удобство сме възстановили цялата база данни от стария ни форум, така са се запазили всички регистрирани потребители, теми, публикации, лични съобщения и прочее, но това, което нямаше как да възстановим са вашите пароли, заради сигурния начин по който се съхраняват.

Единственото, което трябва да направите, за да започнете да пускате отново мнения и постове, е да ресетнете паролата си от следния адрес, където да въведете e-mail адресът, с който сте регистриран:

http://www.modreactor.com/forum/login.php?do=lostpw

Всичко останало се прави с 2-3 малки стъпки, които ще проследите на електронната си поща.

Освен това, искаме да обявим, че новият форум търси и екип от модератори, така че ако имате интерес - погледнете СЛЕДНАТА ТЕМА

Благодарим ви, Екипът на ModReactor

Facebook!Slashdot!Free social bookmarking plugins and extensions for Joomla! websites!