Форум за българските автомобили
Home arrow Ревюта arrow Ревю на MSI N9600GT ZILENT
Ревю на MSI N9600GT ZILENT Печат Имейл
Автор Dimitar Dinchev a.k.a. Veseliq   
Monday, 31 March 2008
 

Страница 7 - Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3 ! Трета част на изключително популярната и високо ценена серия Unreal Tournament игри. Играта е базирана на Unreal 3.0 енджина и поддържа хардуерен Physics Processing. Енджинът може да се опише с една дума - красив. Остава да добавим, че малко забавления пред компютъра се равняват на мрежа с приятели на последния Unreal Tournament, а това пък беше единствената игра от тестовете, която можеше да се играе свободно на максимални настройки на 1680x1050, дори с пуснат Antialiasing (не и с Radeon-ите от ревюто, но за това вижте параграфа отдолу на страницата)!

Unreal 3.0 енджинът пък е основа на не едно заглавие - сигурно вече сте вкусили от възможностите му в Bioshock и Gears of War, едни от най-очакваните заглавия, редом с Unreal Tournament 3, за изминалата година.

Причината да не тестваме с Antialiasing е, че AMD картите имаха проблем с него. Въпреки ръчното задаване на Antialiasing MSAA 4x или друга стойност, от Catalyst Panel-а, промяната в картината или кадрите беше нулева.

you need to upgrade your flash player

you need to upgrade your flash player

Иначе с NVIDIA нямаше проблеми, а това е една от малкото модерни игри, които могат да се играят на висока резолюция с всичките си ефекти и Antialiasing на дори среден клас карти безпроблемно. MSI N9600GT ZILENT няма с какво да изненада. Текстурите на Unreal Tournament не заемат повече от 512MB, така че приръстат в производителността спрямо обикновена GeForce 9600 GT се дължи по-скоро на по-високата честота на ядрото на ZILENT-а.