![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Jar-не продават вече деката -нямат и за момента няма да зареждат ресет -нямат мултирама- имат само лилави ![]() някои може ли да даде идея къде другаде може да има в софия ? и ако някои може да даде линк на Конрат електроникс? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Конрад нямат със сигурност, освен това не поддържат сайт. Ако искаш все пак можеш да разгледаш някой от двата им магазина на 5те кьошета (единият е на Прага, от обратната страна на басейна Мадара, малко нагоре в посока 5те кьошета).
Можеш да провериш също така в Плесио, Вали и Риск. И трите ми се струват много потенциални дестинации в търсенето на неонова лампа. Най-лесно потърси в гугъл за тях, виж адрес и телефон, обади се и питай. Чак тогава се разкарвай да търсиш.
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
за Вали не се бях сетил а тези Риск не ги знам ще ги потарса в нета |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Намират се в края на бул Гоце Делчев, преди южния парк. Има много модинг неща, водни охлаждания, кутии и прочее. Общо взето са вносители или дистрибутори на Суифтек и АКАСА.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Мерси много за Infoto Veseliq не ходих до Гоце Делчев а до шоу рума при Боила след Метро и Техномаркет на Цариградско шосе след като звънах по тела естествено и извадих късмет вчера са пристигнали
![]() За тези които търсът неонови лампи (като мен до днес) риск електроник имат на Akasa неони с ДДС излизат 15.50лв за 2 лампи в комплекта имат по 10та броики за всеки цвят (червен,зелен,лилав и син). Във Вали имат само в Пловдив но може и да се поръчат да донесат в София или с куриер до адрес в комплекта им за съжаление има само с 1лампа за около 10лв. Дано да съм бил полезен на някои. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Нека попитам, тези две лампи имат ли интегриран инвертор или се свързват към външен такъв? Защото преди имаше на Vantec за 12-14лв комплекти от два броя, но допълнително се купуваше инвертор, на цена от около 7лв, към който може да се свържат до две Cold Cathode пръчки...
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Значи това е коплекта http://img.data.bg/i.php?show=773167&ctrl_id=x7i4nu#img като копчето го бях сложил вече на панела може и да не се вижда хубаво понеже е черно кат панелчето и заради лошото качество но от тел какво да очаквам
![]() Но мисля че говориш за черната кутиика отгоре в дясно на снимката. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Да, черната кутиика е инвертора! Той влиза ли в цената на комплекта?
PS: Използвай галерията на сайта, за да качваш такъв род снимки
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Както писах в предния пост това е целия комплект за 15.50лв влиза в цената инвертора.
ОК ще я сложа и там малко по натам и снимки как светат че имам да довършвам някои работи още
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|