![]() |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
@HaSLes е прав, мод може да се направи и почти за без пари, но той едва ли ще бъде годен за участие в състезание, камо ли пък да бъде претендент за приз.
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Съвсем скоро започвам мод. Ще направя подробна записка за всички разходи и все пак се съмнявам да ми излезне над 100 кинта за материали. А относно това дали ще може да се участва на конкурс с кутията, след като я завърша ето тук пред всичко те моля да напишеш в темата личното ти мнение по въпроса (което предвид уменията ми и предвид това как се справям с нещата едва ли ще е различно от "олеле и тоя пуска тва нещо в нета 0.о").
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Успех! Едит HaSLeS Първо да се извиня, че така нагло ти едитвам мнението, но не искам да спамя с ново. Та благодаря ти!
Моят скромен принос към модинга Last edited by HaSLeS; 25-06-2009 at 11:53. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ако модваш само и единствено заради наградите които евентуално би могъл да спечелиш, то най-добре си намери друго занимание.
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
@TsvetanVR, прости, ако съм те засегнал по някакъв начин, неволно е било. Старателно прочетох постовете си, но не видях някъде да съм написал, че някой ми е длъжен. Всичките модове, които съм правил до сега са били изключително за моя сметка, със средства от личните ми спестявания. Модвам единствено и само за лично удоволствие, нещо като хоби.
Още веднъж се извинявам, ако съм засегнал някой, просто изразих лично мнение, не бих искал да обидя никой от участниците във форума или организаторите.
|
|
|
#16 | |
|
Member
|
Quote:
![]() Veseliq - А кажи една дума за явилите се, дето те и събудиха сутринта на състезанието /за което се извинявам, ама се загУбихме в СоФията ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
'Щото са ни много големи и не можем ги домъкнем чак до София.
|
|
|
#18 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
|
Ей няма начин братчи типично по български да не почнем да се храним един друг за некви смешни работи. Вместо да се съберем тук и да се подкрепяме дай да плюем другарчето понеже си нямаме друга работа. Още 1 подобен коментар и директно заключвам темата.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|