ModReactor.com - forum  

Go Back   ModReactor.com - forum > Общ форум > Архив

Форум за българските автомобили
Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2009, 18:01   #1
The Procesor
Member

The Procesor's Avatar

Default Картинка върху плексигласа

Този мод е сравнително лесен,много евтин,а крайният резултат е прятен за окото.Трябват ви:ножица,цветни моливи,фулмастери,маркери или там каквото искате,и един лист оризова хартия.Самата картинка може да се принтира в/у оризовата хартия или да се нарисува,понеже нямам принтер я прерисувах от ето тази кутия.

Много е просто.Слагате оризовата хартия върху това което ще прерисувате или рисувате нещо в/у нея,ако имате принтер не е нужно да рисувате.

Първо очертавате границите.

Ето сравнение:

После ако искате оцветявате,понеже имам зелени лампи в кутията ще оставя някои места неоцветени и по този начин когато поставя картинката в/у плексигласа неоцветените места ще пропуснат повече светлина и един вид ще се цветят.

Най-накрая изрязвате.

Ето и как седи в/у плексигласа:

За да я закрепите може да ползвате безцветно двоинозалепящо се тиксо,лепило или просто да пъхнете крайщата в цепнатината м/у плексито и ламарината-изборът е ваш,а резултата лично на мен ми допада,още повече като знам че съм го направил сам

Едит: Ето как става с маркер,лошото е че маркера сдаде багажа докато оцветявах
The green beast: [Motherboard: Biostar A770 A2+] [CPU: Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU: XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM: 2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD: 250GB Maxtor] [PSU: Forton 350W] [Case: JNC-ATX RJA110]

Last edited by The Procesor; 10-03-2009 at 23:31.
The Procesor is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 15:22   #2
FiveForMe
Junior Member

FiveForMe's Avatar

Default Картинка върху плексигласа

имам следния проблем. Имам картинка на която има дата и час от фотоапарата. Искам да сложа отгоре лого което да скрия тази част.
Пробвах да го залича като сложа логото като четка обаче е прозрачно и се вижда долния надпис.
Моля да ме посъветвате как да го залича. Освен това искам да сложа само лого да няма белия фон около това.
FiveForMe is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2010, 10:19   #3
madModer
Member

madModer's Avatar

Send a message via Skype™ to madModer

с photoshop или другга подобна програма можеш да правиш
всичко каквото ти дойде на ума и после печаташ
madModer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes