geforce6100sm-m v1.0a , захранване 300W Делукс, хард няма значение, рам 1x 1 gb 1 x 512mb, уточнявам, че съм тествал само с едната платка проблема си остава, CPU- AMD не го помня точния модел, данно elitegroup, от 1 година не е ползван, преди 3 ри дена го пускам--- зарежда след 5 мин се изключи все едно съм му резнал сички кабели на захранването, проблема се влоши и се появяваше още от зареждането на XP, недава BSOD, ами направо спира все едно е спрял тока, набързо прегледах за кондензатори, но всичко изглеждаше наред, въпреки, че го направих много небрежно, преинсталирах windows, след зареждането на графичната среда но време на install пак се изключи, извадих му 1та РАМ- добавяна е не от мен. След инсталацията, тръгнах да слагам някакви измислени драйвери - 3ри спирания--- уж сложиш някой драйвер пуснах и нета update XP-to пак спря- reset на CMOS и прехвърлих харда на другия кръг захранване, където е само той- резултат системата работи стабилно към 30 мин, изчезна и проблема при включване на usb - преди следваше спиране :X , та работи си, но пак когат му скимне спира, ИДЕЙ ?, che mnogo ispisah сори за правописните грешки