![]() |
|
|
#1 |
|
Moderator
|
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1972 http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529475 (на първия линк на каринката е показан само 1 т.е. WB3, като в сметките включвам и WB2) И понеже си нямам и грам понятие от водни блокове, а вече съм решил да се прави водното, та ако може малко помощ. Ако има значение процесора ми е Селерон (478 сокет (дано не бъркам ;D )), а водната помна която си купих преди почти година е една "Нова" от Бриколаж 800 л/ч. Ще се много благодарен ако някой за пореден път може да ми помогне.
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Вторият определено е много по-добър (говоря за WB4), има много, малки пинове, като такъв дизайн е далеч по-добър за процесори с повече от едно ядро. Дори сега да си с едноядрен процесор и разликата между двата да не бъде така осезаема, то след време, когато сложиш двоядрен, триядрен или четириядрен процесор, разликата ще стане много голяма. А в крайна сметка е едва с 10лв по-скъп.
PS: Не намерих ревюта в нета на блока. Ако го купиш, би ли помогнал да нарпавим едно ревю заедно
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
При първа възможност ще го купя. Надявам се най-късно средата на другата седмица да го имам и след това ще се свържа с теб да направим ревюто
И мерси отнова за помощта която получавам от вас за пореден път.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Един приятел мисля беше със същия блок и беше много доволен от него!
Естествено, не може да се сравнява със тези на Swiftech и Dangerden, но за парите си е перфектен !
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Със същата помпа модната на суха + модове за тишина, радиатор от парно на лада/целият е меден/ + стар модел на Swiftech за блок пратих P4 3.0 HTT Prescott s.478 клокнат на 3.9Гхз с 1.5v да зимува при раците ! ;D Целерона ти трябва да замръзне ...
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Абе стар блока, стар, ама пак е на светлинни години от Залманите! ;D
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |