![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
EDIT:Извинявам се, но маи обърках раздела.Трябваше в Начинаещи дона не е голям проблем. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Срещу процесора или видео картата би следвало да е най-отимално.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Днес изрязах капака получи се добре според мен само малко да се поизпили и да направя дупка за вентилатора.За сега идеята на капака а можеби и цялата кутия е да се направи във такива фигурки като на картинката
боядисани в черно на примерно 5 мм фуга един от друг.За целта ще използвам един стар плексиглас и след като ги изрежа ще ги боядисам черни и ги лепя.Отзад в самата кутия ще матирам само фугите(по-лесно) и кутията ще я осветя във синьо така ще светят само фугите.Другите идеи са пак по-същия начин само, че да има прозорец в които да се вижда втре и един в които ще изрежа една платка и ще я боядисам и осветя и няколко вента.Но засега само мисля дано стане всичко както искам.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ето резултата от днешния ден.Издънките са:големината на отвора не е 12 см а малко по-голяма
.Какво мерих какво правих но вентилатора май не е точно на мястото си .Абе като за първи път бива.Утре като купя болчета и го закрепя ще го снимам в деиствие.EDIT:А това е другата кутия, която правя наистина проблемите относно рязането по-точно дупченето са налице заради бързането ми което се доказа и днес.Но не е оакана напълно просто трябва да се изпили ще търся нещо за шлаифане за дрелка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302015 Last edited by vlado; 25-03-2009 at 21:53. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Не е въпроса как се прави просто нямам нужните инструменти за направата знам как се правят много неща но просто начините ми на работа са каквото намеря унас и приятели.
EDIT:Ето и снимка от днес Last edited by vlado; 26-03-2009 at 18:54. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Може ли някой да ми каже откъде във софия да си взема Sleeving Kit, че да оправя кабелите вътре.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Няма. Не се внася такова нещо вече и аз преди около месец обиколих всички магазини които знам и нищо.
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Ееееее много кофти така се бях наточил да си взема.Ще трябва да се мислят други вариянти този шлаух където го слагат накрая на кабелите и го нагряват на метър ли е как е да мисля нещо с него.А днес докато гледах един сифон мислих дали няма да стане за вентилатор с една мрежа и да се надупчи ще стане супер ама нямах ролетка да го видя колко е размера.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|